MENGAPA Perfume Menjadi Kegilaan Malaysia

0
KINI TERJUAL

PERHATIAN: Masih Tercari-Cari Perfume high quality, susah mencari perfume yang sesuai dengan anda kami di Bernego's mempunyai lebih 300 pilihan

JANGAN RISAU, anda tak keseorangan. 90% rakyat Malaysia mengalami masalah seperti ANDA.

Sebab tu kami rekemen sangat2 perfume dari Bernego’s ini

Tak Percaya? Jom tengok video bawah ni sekarang.

mengapa Bernego's?

Bernego’s Perfume – Minyak Wangi  yang mempunyai kelasnya yang tersendiri dalam cara atau teknik bancuhannya, Dibancuh hasil daripada beratus kali gegalan sebelum ini, hasilnya

TAHAN LEBIH LAMA, SANGAT WANGI DAN BERKUALITI TINGGI

Betul ke Bernego's perfume ni?

4.5/5

Jom Kita Tengok Apa Kata Pengguna Yang Lain..

Produk Ini Mempunyai 100% Jaminan Wang Dikembalikan Tanpa Banyak Soal!

Kami sangat yakin  Bernego’s mampu membantu anda menyelesaikan masalah bauan anda, ini menjadikan anda kurang berkeyakinan, , serta masalah bau badan.  Lebih 5 tahun dipasaran dan dah ramai yang kami bantu. Mungkin anda orang yang seterusnya.

Oleh sebab itu, kami beri jaminan 100% wang anda dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa on the spot!

MENYESAL KORANG JIKA X GRABB SEKARANG!!

ORDER SEKARANG, STAFF KAMI AKAN WHATAPP ANDA TENTANG PILIHAN BAU,

Untuk Bayaran Secara Manual Boleh Whatsapp Ke Kami

PASTI 100%

Your Products

Product
Quantity
Price
SET OFFER 1 BOTOL
RM60
BEST SELLING
SET COMBO 2 BOTOL
FREE GIFT
RM110
HOT SELLING
SET BORONG 3 BOTOL
FREE GIFT
RM150

Billing details

Malaysia

Your order

Product Total
MEN OFFER (1boto)  × 1 RM60
Subtotal RM60
Shipping
Total RM60
  • ✔️Bayar pada posman
    ✔️Caj COD Rm10
    ✔️Barang Sampai 3-5hari Waktu Berkerja

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Join Telegram kami untuk lebih info

Pembelian RM100 keatas berpeluang memenangi sebuah motosikal Y15ZR , telefon pintar iPHONE 11 dan Gaming Seat.

Tiada Cas Penghantaran

FLAT RATE Seluruh Malaysia

100% Jaminan Pulangan Wang

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk

Barang Sampai Baru Bayar

Boleh order dahulu, bayar kemudian kepada posmen ketika barang sampai. 100% secure!

SOALAN LAZIM

salah satu syarikat menjalankan urusan OEM ODM perfume

Kelebihan utama :

1.kami ada lebih dari 300 jenis bau 

2.setiap bauan yang kami buat mempunyai bancuhan dan resepi yang tersendiri

3.kami dah membantu lebih 100 syarikat mengeluarkan jenama mereka sendiri

setiap bancuhan berbeza mengikut resepi yang telah kami adun 

Mudah. spray Bernego’s pada nadi pergelangan tangan dan sapukan sedikit pada leher dan belakang telinga untuk lebih ketahanan spray pada pakaian anda. 

Bernego’s kami dapat bertahan sekurang-kurangnya 24 jam apabila dikenakan pada pakaian.

Seperti testimoni pelanggan-pelanggan yang sudah mengalaminya sendiri, yang pasti anda akan dapat pujian tentang bau, kerana bau Bernego’s tidak seperti wangian biasa, dan seterusnya anda akan mengalami kesan-kesan yang lebih serius seperti diminati, disanjungi, disukai ramai, rasa yakin, lebih aura, senang berurus niaga, orang disekeliling selesa dengan anda,

Tidak ada kesan sampingan, menggunakan bahan natural dan tidak berunsurkan amalan negatif.

Boleh. Produk ini tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan atau najis SAH dbawa SOLAT

Kebanyakan jenama lain, mempunyai campuran yang tidak seimbang, Bernego’s dicipta khusus untuk mendapatkan hasil 100% berpuashati berbanding produk lain berada di pasaran,

Untuk Bayaran Secara Manual Boleh Whatsapp Ke Kami

All Rights Reserved. SALWANIE SM TRADING
No 1 lot 30498, taman idaman 2, gong badak 21300, kuala terengganu, terengganu .

Email: snur54614@gmail.com

error: Content is protected !!
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...