HUBUNGAN LEBIH INTIM DENGAN WANGIAN PEMIKAT

PERHATIAN: Masih Tercari-Cari Cara Mudah Untuk Mem!kat LELA KI Idaman?

JANGAN RISAU, anda tak keseorangan. 90% Wani ta mengalami masalah seperti ANDA.

Sebab tu kami rekemen sangat2 PHEROPRIME ni

Dengan Wangian Perfume Phero-PRIME lebih berkeyakinan

PHEROPRIME tu ape?

PHEROPRIME Perfume – Minyak Wangi Pemi kat LELA KI yang mempunyai kelasnya yang tersendiri dalam cara atau teknik memi kat dan menawan hati sidia. Gunakan PHEROPRIME, sejenis hor mon pemi kat lela ki semulajadi anda boleh

[hurrytimer id="192"]

Betul ke PHEROPRIME ni sangat berkesan ?

4.5/5

Jom Kita Tengok Apa Kata Pengguna Yang Lain..

CARA PENGGUNAAN PHERO-PRIME

Cara Guna Pheroprime For Women

3 Cara Mudah Untuk Menggunakan Pheroprime For Women

Hanya perlu titikan 2-3 titis sahaja seperti dalam gambar yang ditunjukkan kepada anda. Jangan gosok, anda hanya perlu sapukan perlahan-lahan atau sentuhan sahaja di point-point yang ditunjukkan. Pastikan ia diletakkan di bahagian nadi anda.

Produk Ini Mempunyai 100% Jaminan Wang Dikembalikan Tanpa Banyak Soal!

Kami sangat yakin  PHEROPRIME mampu membantu anda menyelesaikan masalah kurang berkeyakinan, memperbaiki hubu.ngan yang renggang, serta masalah bau badan.  Lebih 10 tahun dipasaran dan dah ramai yang kami bantu. Mungkin anda orang yang seterusnya.

Oleh sebab itu, kami beri jaminan 100% wang anda dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat membantu anda dalam masa 7 hari.

MENYESAL KORANG JIKA X GRABB SEKARANG!!

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI. AMACAM?

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

[hurrytimer id="78"]

Bagi Yang Buat Bayaran Online

Your Products

Product
Quantity
Price
SET OFFER 1 BOTOL
RM60
SET COMBO 2 BOTOL
FREE GIFT
RM110
SET BORONG 3 BOTOL
FREE GIFT
RM150

Billing details

Malaysia

Your order

Product Total
MEN OFFER (1boto)  × 1 RM60
Subtotal RM60
Shipping
Total RM60
  • ✔️Bayar pada posman
    ✔️Caj COD Rm10
    ✔️Barang Sampai 3-5hari Waktu Berkerja

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

0
Unit Telah Terjual

Notis : Penghantaran Melalui Pos Menggunakan Kurier J&T @ Pos Laju. Untuk Servis Barang Sampai Baru Bayar (COD) Menggunakan Kurier Ninja Van pada Ahad – Khamis. Kami Sarankan Untuk Melakukan Bayaran Melalui ONLINE BANKING Untuk Mengurangkan Sentuhan.  #KITAJAGAKITA #STAYSAFE

Pembelian RM100 keatas berpeluang memenangi GELANG EMAS bernilai 10K , telefon pintar iPHONE 12 dan Gaming Seat.

Tiada Cas Penghantaran

100% Free Seluruh Malaysia

100% Jaminan Pulangan Wang

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk

Barang Sampai Baru Bayar

Boleh order dahulu, bayar kemudian kepada posmen ketika barang sampai. 100% secure!

SOALAN LAZIM

Setiap haiwan di muka bumi (termasuk manusia) menghasilkan dan bertindakbalas terhadap pheromones. Ia adalah sel hormon yang dikeluarkan melalui liang peluh dan hampir tidak BERBAU. Pheromone hanya dapat dikesan oleh organ (VNO) veromenasal yang terdapat pada pangkal hidung. Pheromones adalah hormon pemikat wanita paling berkuasa di dunia!

Ada wanita yang boleh menghasilkan pheromones secara banyak, manakala ada sebahagian wanita mengeluarkan pheromones terlalu sedikit dan mungkin tiada langsung. Wanita ini, yang mampu mengeluarkan pheromone dengan banyak secara semulajadi, mungkin anda lihat, mereka kelihatan lebih berkarisma dan punyai aura yang menakjubkan! Kadang-kadang, walaupun rupa mereka tidak menawan, tiada duit yang banyak, mereka dapat menawan gadis-gadis yang sangat cantik dan rupawan! Itulah yang dikatakan (body chemistry) daya bau badan yang mampu memikat – atau mungkin mereka telah menggunakan kuasa Phero PRIME!

Kelebihan utama :

1. Lebih mata memandang dan senyuman ke arah anda
2. Anda akan dilihat lebih menarik dari segi seksual
3. Lebih temujanji dan hubungan seksual
4. Memperbaiki hubungan yang anda ada sekarang
5. Lebih pesona ketika berasmara
6. Lelaki akan lebih relaks dan lembut dengan anda
7. Lelaki akan mula rasa ingin berbual dengan anda
8. Meningkatkan konfiden anda
9. Wanita akan merasa aura kewanitaan anda
10. Hubungan secara / perniagaan /pekerjaan / peribadi akan jadi lebih bagus

Diantaranya:

  • Androstadienone
  • Androstatrione
  • Androstenol
  • 3-epi-Androstenol
  • Androstenone
  • Androsterone
  • 3-epi-Androsterone
  • Dehydroepiandrosterone
  • Estratetraenol
  • Social hormones

Mudah. Titiskan Phero PRIME(1-3 titis) pada nadi pergelangan tangan dan sapukan sedikit pada leher dan belakang telinga atau pada pakaian anda. Phero PRIME akan bersatu dengan peluh anda dan akan menghasilkan satu bau yang amat unik, ini akan membuatkan kebanyakan lelaki tidak senang duduk!

Pheromones Phero PRIME kami dapat bertahan sekurang-kurangnya 6-12 jam apabila dikenakan pada pakaian.

Seperti testimoni pelanggan-pelanggan yang sudah mengalaminya sendiri, yang pasti anda akan dapat pujian tentang bau, kerana bau PheroPRIME tidak seperti wangian biasa, dan seterusnya anda akan mengalami kesan-kesan yang lebih serius seperti diminati, disanjungi, disukai ramai, rasa yakin, lebih aura, senang berurus niaga, orang disekeliling selesa dengan anda, jika sudah berkahwin, pasangan anda akan lebih ghairah ketika bersama.

Tidak ada kesan sampingan, menggunakan bahan natural dan tidak berunsurkan amalan negatif.

Boleh. Produk ini tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan atau alchohol. Tiada Alchohol.Boleh di pakai untuk solat.

Kebanyakan jenama lain, mempunyai campuran pheromones yang tidak seimbang, Phero PRIME dicipta bukan untuk memikat binatang atau haiwan. Ia dirumus untuk memikat manusia. Kebanyakan produk pheromones yang berada di pasaran, menggunakan pheromones sintetik haiwan, kerana ia murah dan mudah untuk dihasilkan secara banyak. Phero PRIME bukan mengenai kuantiti, tetapi ia mengenai kualiti dan dicipta khusus untuk memikat manusia.

Apa yang akan anda miliki nanti adalah pheromones sintetik manusia yang tinggi nilainya, pada gred yang paling tulen, 100% (androstenone) 5-Alpha-Androst-16-En-3-One tiada campuran pheromones lain. Tetapi Phero PRIME tidak berhenti di situ, produk lain mendakwa paling berkuasa, tetapi Phero PRIME adalah satu-satunya jenama yang dikeluarkan oleh makmal Novartis Lab di Sweden yang dibenarkan dijual di USA dan ASIA dengan 25x ganda kepekatan bahan aktif. Ini bermakna 2.5 kali ganda lebih kuat dari jenama-jenama pheromones terkemuka! Bandingkan kami dengan pesaing-pesaing yang ada, anda akan dapati, tiada produk lain yang boleh menandingi Phero PRIME dalam pasaran sekarang

* Hanya Untuk TRANSFER ONLINE dan Bayar CDM ( Cash Deposit Machine ) SAHAJA

*Untuk Servis Barang Sampai Baru Bayar (COD) Boleh Terus Klik Butang Order

All Rights Reserved. SALWANIE SM TRADING
No 1 lot 30498, taman idaman 2, gong badak 21300, kuala terengganu, terengganu .

Email: snur54614@gmail.com

error: Content is protected !!
Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...